Henkilökunta

Jussi Karhulahti

Jussi on koulutukseltaan AMK- agrologi. Jussi vastaa tallitoiminnassa koneista, suunnitellusta, karkearehujen tuotannosta ja talousasioista.

 

Titta Karhulahti

Titta on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Hän on myös opiskellut erityspedagogiikkaa. Hän myös käynyt SRL:n II-tason valmentajakoulutuksen ja ratsuttaa nuoria ja remonttihevosia.  Hän on kilpaillut esteratsastuksessa kansallisella tasolla itse kouluttamallaan tammalla Kihityttö. Kihin kanssa tuli kierrettyä Suomea ja tehtyä yhteistyötä monen valmentajan kanssa. Tärkeimpiä valmentajia Titalle ovat olleet:  Jari Sneck, Anna Kärkkäinen, Henrik Ehrnrooth  ja Aki Ylänne. Akin kanssa yhteistyötä tehtiin nuorten puoliveristen kanssa.

Titta tykkää tehdä työtä nuorten hevosten kanssa. Hän on sisään ratsastanut vuosien varrella kymmeniä nuoria hevosia. Titta tykkää haasteista ja onkin matkan varrella saanut oppia paljon hevosten itsetunnon rakentamisesta sen jälkeen, kun hevonen on sen menettänyt. Jokainen hevonen opettaa aina jotakin uutta. Tärkeintä hevosten kanssa toimimisessa Titalle on, johdonmukaisuus ja hevosen halu toimia yhdessä, mahdollisimman hyvin.

Valmentajana ja opettajana Titta painottaa perusratsastusta, jämäkkyydellä ja positiivisuudella. Tällä hetkellä hän ei kilpaile, vaan on keskittynyt omiin pieniin lapsiin, tallin kehittämiseen, oppilaiden vientiin kilpakentille ja siellä menestymiseen. Titta vastaa siitä, että asiat tallilla toimivat ja jokainen tallitoimintaan osallistuva tietää, mitä tekee.

Tuloksia Kihin kanssa:

Suomenhevosten Hämeen alueen hopeaa ja kultaa

Suomenhevosten mestaruuksien 4. sija 2010 Samuli Puissance korkeushyppy kisan voitto tuloksella 145

Marika Känsälä

 

Marika hoitaa meillä päivittäiset tallitoimet arkisin ja lisäksi tuuraa Tittaa välillä tuntien pidossa. Marika on koulutukseltaan harrasteohjaaja.

aWmYnx8B2hs6Vx53Henkilökunta