Henkilökunta

Jussi Karhulahti

Jussi on koulutukseltaan agrologi ja toimii päätyössään Halsuan maaseutuasiamiehenä. Maanviljelyä Jussi on toteuttanut vuodesta 2006 lähtien. Tällä hetkellä tilan pääkasvi on kumina. Jussi vastaa tallitoiminnassa kaikesta koneisiin liittyvästä, suunnitellusta, suurelta osin markkinoinnista ja hän tekee paperihommat, kuten lasku verotuksen ja laskelmat. Hän on se, joka tilasi tänne ProAgrian suunnittelijan ja opolkaisi käyntiin tallitoiminnan tilallamme. Hän on innovatiivinen ja halukas aina kehittämään toimintaa.

 

Titta Karhulahti

Titta on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja luokanopettaja. Hän on myös opiskellut erityspedagogiikkaa. Hän myös SRL:n I-tason valmentaja ja ratsuttaa nuoria ja remonttihevosia.  Hän on kilpaillut esteratsastuksessa kansallisella tasolla itse kouluttamallaan tammalla Kihityttö. Kihin kanssa tuli kierrettyä Suomea ja tehtyä yhteistyötä monen valmentajan kanssa. Tärkeimpiä valmentajia Titalle ovat olleet:  Jari Sneck, Anna Kärkkäinen, Henrik Ehrnrooth  ja Aki Ylänne. Akin kanssa yhteistyötä tehtiin nuorten puoliveristen kanssa.

Titta on tykkää tehdä työtä nuorten hevosten kanssa. Hän on sisään ratsastanut vuosien varrella kymmeniä nuoria hevosia. Titta tykkää haasteista ja onkin matkan varrella saanut oppia paljon hevosten itsetunnon rakentamisesta sen jälkeen, kun heppa on sen menettänyt. Jokainen hevonen opettaa aina jotakin uutta. Tärkeintä hevosten kanssa toimimisessa Titalle on johdonmukaisuus ja hevosen halu toimia yhdessä mahdollisimman hyvin.

Valmentajana ja opettajana Titta painottaa perusratsastusta ja on jämäkkä ja positiivinen. Tällä hetkellä hän ei kilpaile itse vaan on keskittynyt omiin pieniin lapsiin, tallin kehittämiseen ja vie oppilaitaan kilpakentille ja auttaa kilpauralla eteenpäin. Titta vastaa siitä, että asiat tallilla toimivat ja jokainen tallitoimintaan osallistuva tietää, mitä tekee. Siinä, kun Jussi on aivot, niin Titta moottori.

Tuloksia Kihin kanssa:

Suomenhevosten Hämeen alueen hopeaa ja kultaa

Suomenhevosten mestaruuksien 4. sija 2010

Samuli Puissance korkeushyppy kisan voitto tuloksella 145

 

Syyskuun alussa tallillamme aloittaa työssäoppija Marika Känsälä. Hänestä lisää tietoa myöhemmin.

aWmYnx8B2hs6Vx53Henkilökunta