Ratsastusleirit

Ratsastusleirit

RATSASTUSLEIRIT

                              Kesäleirit 2023

  1. Yleisleiri   12.-16.6.     5pvä                       480€       4 paikkaa
  2. Päiväleiri 19.-22.6.      toimintaa 9-16        240€      tilaa
  3. Esteleiri 26.-30.6.         5pvä                      480€        TÄYNNÄ
  4. Yleisleiri    24.-28.7                 5pv              480€       4 paikkaa

Viikonloppuleirejä voidaan räätälöidä asiakkaiden toiveiden mukaan. Viikonloppuleirejä on mahdollista järjestää myös talvella. Toukokuulle tulossa äiti-/ lapsi viikonloppuleiri 

Ilmoittautumiset joko puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista.

Kaikilla leireillä on 2h ratsastusta ja 1h tunti teoriaa päivässä. Poikkeuksena on päiväleiri, jolla on oma ohjelmansa. Hinta sisältää täysylläpidon (majoitus, aamiainen, 2 lämmintä ateriaa ja iltapala).

Jokainen leiriläinen saa leirin ajaksi oman hoitohevosen. Oman hevosen voi myös tuoda leirille mukaan. Leireillä on myös muuta oheistoimintaa, unohtamatta tietenkään saunomista ja uimista. Kaikki leirit päättyvät leirikisaan.

Varausmaksu leireille on 100€. Maksu toimitetaan 14 vrk sisällä ilmoittautumisesta. Varausmaksu vähennetään leirin hinnasta. Jos, leirin joutuu perumaan, niin varausmaksu palautetaan lääkärin todistuksella. 30 vrk ennen leiriä tapahtuneissa peruutuksissa, varausmaksu palautetaan myös.

TERVETULOA LEIRILLE HALSUALLE!

Ratsastusleirit

   

Olemme Facebookissa

dXkqPmaYbxUeNBQRatsastusleirit