Ratsastuspalvelut

Ratsastuspalvelut Halsualla

Karhulahden tila tarjoaa ratsastustunteja,-leirejä, ja -kilpailuja. Tallin toiminnasta vastaa SRL:n II-tason valmentajakoulutuksen suorittanut Titta Karhulahti. Käytössä on valaistu ratsastuskenttä, estekalusto ja kesällä pääsee myös nurmikentälle harjoittelemaan derbyesteitä. Erämaiset maastot ja matala järven lahti ovat käytössä. Hevosia löytyy kaikenkokoisille ja kaiken tasoisille ratsastajille.  Aloittamisen kynnys on matala; talutusratsastus soveltuu kaikenikäisille ja taitoisille. Ratsastus kehittää kehonhallintaa ja on erinomaista terveysliikuntaa! Meillä myös toimintaa erityisryhmille.

Tervetuloa tutustumaan!

 

 

Hinnasto:

Hinnat 30.8.2021 alkaen:

Ryhmätuntien hinnat: (meillä ryhmissä 4-7 ratsastajaa, useimmiten 4-6)

tunti tallin hevosella 28€ (sis.alv. 10%)

1/2h talutus 18€ (sis.alv.10%)

tunti ryhmässä omalla hevosella 22€(sis.alv10%) sisältää kenttämaksun

10:n kerran kortti 255€ (sis.alv 10%)

Kausimaksulla ratsastavat saavat ratsastaa rästitunnin, jos ovat poissa oman ryhmän tunnilta. Rästitunnit tulee hoitaa mahdollisuuksien mukaan kauden aikana. Syitä poissaoloille normitunnilta voi olla sairaus tai jokin pakollinen meno. Jokainen huolehtii itse rästien sopimisesta Titan kanssa. Ne pyritään järjestämään suunnilleen saman tasoisiin ryhmiin.

Kausimaksu ja 10:n kerran kortti ovat mahdollisia ainoastaan henkilöille, joilla joko seuran jäsenyys tai Greencard. Kausikortin lunastaville on mahdollista sopia maksu myös useampaan erään.

Lisäksi haluamme tukea perheitä, joista meillä ratsastaa säännöllisesti useampi henkilö. Näille perheille meillä 10%:tin perhealennus listahinnoista.

KloMaTiKeToPeLaSu
11Jatko ryhmä helppo C /B
12alkeis/jatko
TÄYNNÄ
HEVOSILLA VAPAA
13
14
16
17mahd. tuntiTässä mahd. välillä tuntialkeis-/jatko
18TuntiLasten alkeis-/jatkoAlkeis/ jatkoryhmäJatkoryhmä junnut TÄYNNÄ
Talent
19Helppo B/AJatko junnut
täynnä
Helppo B

RATSUTUS

Tallilta saatavilla myös ratsutuspalveluita. Satulaan opetus ja sisäänratsastus, eteenpäin koulutus ja  myyntiä varten laitto onnistuvat. Jokainen hevonen koulutetaan sen omista tarpeista lähtien.  Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Olemme Facebookissa

dXkqPmaYbxUeNBQRatsastus