Ratsastuspalvelut

Ratsastuspalvelut Halsualla

Karhulahden tila tarjoaa ratsastustunteja,-leirejä, ja -kilpailuja. Tallin toiminnasta vastaa SRL:n II-tason valmentajakoulutuksen suorittanut Titta Karhulahti. Käytössä on valaistu ratsastuskenttä, estekalusto ja kesällä pääsee myös nurmikentälle harjoittelemaan derbyesteitä. Erämaiset maastot ja matala järven lahti ovat käytössä. Hevosia löytyy kaikenkokoisille ja kaiken tasoisille ratsastajille.  Aloittamisen kynnys on matala; talutusratsastus soveltuu kaikenikäisille ja taitoisille. Ratsastus kehittää kehonhallintaa ja on erinomaista terveysliikuntaa! Meillä myös toimintaa erityisryhmille.

Tervetuloa tutustumaan!

 

 

Hinnasto:

Hinnat 1.9.2022 alkaen:

Ryhmätuntien hinnat: (meillä ryhmissä 4-7 ratsastajaa, useimmiten 4-6)

tunti tallin hevosella 30€ (sis.alv. 10%)

1/2h talutus 20€ (sis.alv.10%)

tunti ryhmässä omalla hevosella 22€ (sis.alv10%) sisältää kenttämaksun

10:n kerran kortti 275€ (sis.alv 10%)

Kevätkausi 8.1.-26.5.2024

kerran viikossa ratsastaville 540€ (sis. 20 ratsastus kertaa)

kaksi kertaa viikossa ratsastaville 1000€ (sis. 40 ratsastus kertaa)

Kausimaksulla ratsastavat saavat ratsastaa rästitunnin, jos ovat poissa oman ryhmän tunnilta. Rästitunnit tulee hoitaa mahdollisuuksien mukaan kauden aikana. Syitä poissaoloille normitunnilta voi olla sairaus tai jokin pakollinen meno. Jokainen huolehtii itse rästien sopimisesta Titan kanssa. Ne pyritään järjestämään suunnilleen saman tasoisiin ryhmiin.

Kausimaksu ja 10:n kerran kortti ovat mahdollisia ainoastaan henkilöille, joilla joko seuran jäsenyys tai Greencard. Kausikortin lunastaville on mahdollista sopia maksu myös useampaan erään.

Lisäksi haluamme tukea perheitä, joista meillä ratsastaa säännöllisesti useampi henkilö. Näille perheille meillä 10%:n perhealennus listahinnoista.

Laajat maksuvaihtoehdot!

KloMaTiKeToPeLaSu
11
12Junnut jatko helppo C/B Alkeiskurssi
13HEVOSILLAjatkoryhmä lapsetTALENT
14EI TUNTEJAHEPPAKERHOTALENT
16
17
18HEVOSILLAJarkoryhmä lapsetAlkeis/ jatkoryhmä
täynnä
alkeis- /jatko lapset
19Helppo B junnut ja aikuisetJatko junnut ja aikuiset

Helppo C- helppo BEI TUNTEJA

Epassi Logo Primary Color RGB-1 MobilePaysta oma yhtiö myös Suomessa - MobilePay.fi

RATSUTUS

Tallilta saatavilla myös ratsutuspalveluita. Satulaan opetus ja sisäänratsastus, eteenpäin koulutus ja  myyntiä varten laitto onnistuvat. Jokainen hevonen koulutetaan sen omista tarpeista lähtien.  Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Olemme Facebookissa

dXkqPmaYbxUeNBQRatsastus