Muut

Mökin vuokraus

Kaksi pientä mökkiä vierekkäin yhdessä vuokrattavana. Toinen mökeistä on 15 neliöinen 4- hengen nukkuma-aitta ja toinen vanhasta hirrestä tehty 20 neliöinen sauna/mökki. Hirsimökissä on myös 10 neliöinen terassi. Sauna on puulämmitteinen. Mökissä on suihku ja vesi- WC. Mikro ja jääkaappi löytyy. 4- henkilöä majoittautuu sänkyihin nukkuma-aitassa. Enemmänkin mahtuu jopa 8, mikäli hirsimökin vuodesohvan ja parven ottaa majoitus käyttöön.
Eteläpuolen loivarinteinen omaranta, josta löytyvät syvempi ja matalampi osio. Yksi kajakki ja soutuvene käytössä. Mökit sijaitsevat Karhulahden hevostilalla, joten ratsastus mahdollisuudet löytyvät vierestä. Lähin naapuri 100 metrin päässä. Lemmikit ovat sallittu. Kesällä mökkejä käytetään hevosleireillä, mutta väliajoilla vuokraus mahdollista. Hinta sesonkina 15.4.- 31.8.: vkloppu 400 ja lisä vrk 80. Viikkovuokra 650. Loppusiivous, liinavaatteet ja lämmityspuut kuuluvat hintaan. Sesonkiajan ulkopuolella sopimuksen mukaan.

Tienvarsimainontaa

Vuokrataan mainospaikkoja hallin seinästä, 751- tien varressa. Avoin näkymä maantielle molemmista kulkusuunnista tultaessa. Hinta mainoksen koon mukaan. Peruskoko on  1×2 metrin mainosalue, 300€+alv 24%/ vuosi. Vapaita paikkoja muutama enään jäljellä!

Olemme Facebookissa

dXkqPmaYbxUeNBQMuut palvelut